Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi derivate, ficat, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi derivate, ficat, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.356
Acid glutamicg3.385
Alaninăg1.553
Argininăg1.603
Histidinăg0.708
Cistinăg0.491
Valinăg1.607
Prolinăg1.395
Serinăg1.407
Fenilalaninăg1.274
Glicinăg1.507
Triptofang0.366
Treoninăg1.107
Izoleucinăg1.32
Leucinăg2.319
Lizinăg2.007
Metioninăg0.645
Tirozinăg0.887
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.63
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.05
Acizi graşi saturaţi (total)g1.41
Colesterolmg355
Macronutrienți
Apăg64.32
Aport caloric / Energic totalkcal165
Carbohidraţi (total)g3.76
Lipide / Grăsimi (total)g4.4
Proteineg26.02
Minerale
Calciumg10
Cuprumg0.634
Fiermg17.92
Fosformg241
Magneziumg14
Manganmg0.3
Potasiumg150
Seleniuµg67.5
Sodiumg49
Zincmg6.72
Vitamine
Retinolµg5405
Vitamina A, IUIU17997
Vitamina A, RAEµg5405
Vitamina B1 - Tiaminămg0.258
Vitamina B12µg18.67
Vitamina B2 - Riboflavinămg2.196
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.435
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg4.774
Vitamina B6mg0.57
Vitamina Cmg23.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg163
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum