Carne de porc, proaspătă, muşchi, zona de capăt a spatelui (fripturi), fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, proaspătă, muşchi, zona de capăt a spatelui (fripturi), fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.843
Acid glutamicg4.643
Alaninăg1.741
Argininăg1.958
Histidinăg1.236
Cistinăg0.343
Betainămg3.8
Valinăg1.537
Prolinăg1.229
Serinăg1.269
Fenilalaninăg1.263
Glicinăg1.374
Hidroxiprolinăg0.106
Triptofang0.362
Treoninăg1.336
Izoleucinăg1.439
Leucinăg2.501
Lizinăg2.703
Metioninăg0.833
Tirozinăg1.204
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.181
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.844
Acizi graşi saturaţi (total)g1.798
Acizi graşi trans (total)g0.026
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg64.07
Aport caloric / Energic totalkcal178
Lipide / Grăsimi (total)g5.31
Proteineg30.39
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.109
Fiermg0.66
Fosformg311
Magneziumg28
Manganmg0.017
Potasiumg408
Seleniuµg45.9
Sodiumg66
Zincmg2.25
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99.1
Vitamina D (D2 + D3)µg0.6
Retinolµg1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.6
Vitamina A, IUIU4
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina DIU24
Vitamina B1 - Tiaminămg0.722
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.2
Vitamina B12µg0.94
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.332
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.224
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.654
Vitamina B6mg0.544
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum