Carne de porc, proaspătă, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlet), fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, proaspătă, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlet), fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.689
Acid glutamicg4.392
Alaninăg1.647
Argininăg1.853
Histidinăg1.169
Cistinăg0.324
Betainămg3.4
Valinăg1.454
Prolinăg1.162
Serinăg1.201
Fenilalaninăg1.195
Glicinăg1.299
Hidroxiprolinăg0.1
Triptofang0.342
Treoninăg1.264
Izoleucinăg1.361
Leucinăg2.366
Lizinăg2.557
Metioninăg0.788
Tirozinăg1.139
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.816
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.794
Acizi graşi saturaţi (total)g1.517
Colesterolmg80
Macronutrienți
Apăg66.41
Aport caloric / Energic totalkcal163
Lipide / Grăsimi (total)g4.5
Proteineg28.75
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.083
Fiermg0.71
Fosformg294
Magneziumg25
Manganmg0.014
Potasiumg416
Seleniuµg46.1
Sodiumg56
Zincmg2.04
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg88.3
Vitamina D (D2 + D3)µg0.4
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.4
Vitamina A, IUIU5
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU14
Vitamina B1 - Tiaminămg0.663
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.18
Vitamina B12µg0.63
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.266
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.834
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.993
Vitamina B6mg0.528
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum