Carne de porc, proaspătă, muşchi din zona toracică (cotlet), cu os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, proaspătă, muşchi din zona toracică (cotlet), cu os, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.716
Acid glutamicg4.435
Alaninăg1.663
Argininăg1.871
Histidinăg1.181
Cistinăg0.327
Betainămg3.9
Valinăg1.469
Prolinăg1.174
Serinăg1.213
Fenilalaninăg1.206
Glicinăg1.312
Hidroxiprolinăg0.101
Triptofang0.346
Treoninăg1.277
Izoleucinăg1.375
Leucinăg2.39
Lizinăg2.582
Metioninăg0.796
Tirozinăg1.15
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.737
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.078
Acizi graşi saturaţi (total)g2.553
Acizi graşi trans (total)g0.025
Colesterolmg79
Macronutrienți
Apăg61.56
Aport caloric / Energic totalkcal208
Lipide / Grăsimi (total)g9.32
Proteineg29.03
Minerale
Calciumg51
Cuprumg0.099
Fiermg0.87
Fosformg229
Magneziumg20
Manganmg0.012
Potasiumg277
Seleniuµg45.4
Sodiumg72
Zincmg3.37
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg99.8
Vitamina D (D2 + D3)µg0.8
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.8
Vitamina A, IUIU6
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU32
Vitamina B1 - Tiaminămg0.526
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.22
Vitamina B12µg0.63
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.344
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.88
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.003
Vitamina B6mg0.533
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum