Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.6
Acid glutamicg4.243
Alaninăg1.56
Argininăg1.768
Histidinăg1.148
Cistinăg0.307
Betainămg3.5
Valinăg1.389
Prolinăg1.074
Serinăg1.149
Fenilalaninăg1.117
Glicinăg1.197
Hidroxiprolinăg0.068
Triptofang0.28
Treoninăg1.193
Izoleucinăg1.308
Leucinăg2.264
Lizinăg2.465
Metioninăg0.732
Tirozinăg1.011
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g6.199
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.402
Acizi graşi saturaţi (total)g5.023
Acizi graşi trans (total)g0.102
Colesterolmg100
Macronutrienți
Apăg58
Aport caloric / Energic totalkcal233
Lipide / Grăsimi (total)g13.2
Proteineg26.57
Minerale
Calciumg25
Cuprumg0.137
Fiermg1.85
Fosformg217
Magneziumg24
Manganmg0.013
Potasiumg318
Seleniuµg45
Sodiumg60
Zincmg5.2
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg108.7
Vitamina D (D2 + D3)µg1.1
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg1.1
Vitamina DIU45
Vitamina B1 - Tiaminămg0.526
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.11
Vitamina B12µg0.9
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.388
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg3.935
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.367
Vitamina B6mg0.47
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum