Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.91
Acid glutamicg4.752
Alaninăg1.782
Argininăg2.004
Histidinăg1.265
Cistinăg0.351
Betainămg6.3
Valinăg1.573
Prolinăg1.258
Serinăg1.299
Fenilalaninăg1.292
Glicinăg1.406
Hidroxiprolinăg0.109
Triptofang0.37
Treoninăg1.368
Izoleucinăg1.473
Leucinăg2.56
Lizinăg2.767
Metioninăg0.853
Tirozinăg1.232
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.022
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.474
Acizi graşi saturaţi (total)g0.791
Acizi graşi trans (total)g0.012
Colesterolmg84
Macronutrienți
Apăg66.99
Aport caloric / Energic totalkcal156
Lipide / Grăsimi (total)g2.56
Proteineg31.11
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.068
Fiermg1.06
Fosformg237
Magneziumg25
Manganmg0.009
Potasiumg363
Seleniuµg37.7
Sodiumg43
Zincmg2.86
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg106.6
Vitamina B1 - Tiaminămg0.603
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.11
Vitamina B12µg0.58
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.51
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.685
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.802
Vitamina B6mg0.491
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg1
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum