Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.141
Acid glutamicg3.496
Alaninăg1.311
Argininăg1.475
Histidinăg0.931
Cistinăg0.258
Betainămg6.7
Valinăg1.157
Prolinăg0.925
Serinăg0.956
Fenilalaninăg0.951
Glicinăg1.034
Hidroxiprolinăg0.08
Triptofang0.272
Treoninăg1.006
Izoleucinăg1.084
Leucinăg1.883
Lizinăg2.035
Metioninăg0.627
Tirozinăg0.907
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.687
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.323
Acizi graşi saturaţi (total)g0.524
Acizi graşi trans (total)g0.009
Colesterolmg62
Macronutrienți
Apăg75.88
Aport caloric / Energic totalkcal113
Lipide / Grăsimi (total)g1.71
Proteineg22.88
Minerale
Calciumg5
Cuprumg0.067
Fiermg0.8
Fosformg232
Magneziumg25
Manganmg0.009
Potasiumg399
Seleniuµg26.4
Sodiumg50
Zincmg2.05
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg79.9
Vitamina B1 - Tiaminămg0.654
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.08
Vitamina B12µg0.53
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.357
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.183
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.9
Vitamina B6mg0.689
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum