Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.606
Acid glutamicg4.253
Alaninăg1.564
Argininăg1.772
Histidinăg1.151
Cistinăg0.307
Betainămg4.4
Valinăg1.392
Prolinăg1.077
Serinăg1.152
Fenilalaninăg1.12
Glicinăg1.2
Hidroxiprolinăg0.068
Triptofang0.28
Treoninăg1.196
Izoleucinăg1.311
Leucinăg2.269
Lizinăg2.471
Metioninăg0.734
Tirozinăg1.014
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g5.042
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.499
Acizi graşi saturaţi (total)g4.113
Acizi graşi trans (total)g0.103
Colesterolmg89
Macronutrienți
Apăg59.34
Aport caloric / Energic totalkcal230
Lipide / Grăsimi (total)g12.87
Proteineg26.64
Minerale
Calciumg15
Cuprumg0.116
Fiermg0.94
Fosformg228
Magneziumg25
Manganmg0.009
Potasiumg340
Seleniuµg44.4
Sodiumg57
Zincmg2.52
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg90.7
Vitamina D (D2 + D3)µg0.7
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.7
Vitamina A, IUIU6
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU29
Vitamina B1 - Tiaminămg0.639
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.11
Vitamina B12µg0.64
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.36
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.865
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.037
Vitamina B6mg0.75
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum