Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.9
Acid glutamicg4.736
Alaninăg1.776
Argininăg1.998
Histidinăg1.261
Cistinăg0.35
Betainămg3.5
Valinăg1.568
Prolinăg1.253
Serinăg1.295
Fenilalaninăg1.288
Glicinăg1.401
Hidroxiprolinăg0.108
Triptofang0.369
Treoninăg1.363
Izoleucinăg1.468
Leucinăg2.552
Lizinăg2.757
Metioninăg0.85
Tirozinăg1.228
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.785
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.217
Acizi graşi saturaţi (total)g2.327
Acizi graşi trans (total)g0.038
Colesterolmg88
Macronutrienți
Apăg62.16
Aport caloric / Energic totalkcal195
Lipide / Grăsimi (total)g6.9
Proteineg31
Minerale
Calciumg11
Cuprumg0.085
Fiermg0.73
Fosformg303
Magneziumg26
Manganmg0.014
Potasiumg428
Seleniuµg47.4
Sodiumg58
Zincmg2.09
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg89.9
Vitamina D (D2 + D3)µg0.4
Retinolµg2
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.4
Vitamina A, IUIU6
Vitamina A, RAEµg2
Vitamina DIU17
Vitamina B1 - Tiaminămg0.676
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.25
Vitamina B12µg0.64
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.271
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg7.982
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.011
Vitamina B6mg0.538
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum