Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.718
Acid glutamicg4.435
Alaninăg1.631
Argininăg1.849
Histidinăg1.2
Cistinăg0.321
Betainămg4.6
Valinăg1.452
Prolinăg1.123
Serinăg1.201
Fenilalaninăg1.168
Glicinăg1.252
Hidroxiprolinăg0.071
Triptofang0.292
Treoninăg1.247
Izoleucinăg1.367
Leucinăg2.367
Lizinăg2.577
Metioninăg0.765
Tirozinăg1.057
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g3.612
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.997
Acizi graşi saturaţi (total)g2.871
Acizi graşi trans (total)g0.063
Colesterolmg89
Macronutrienți
Apăg61.74
Aport caloric / Energic totalkcal204
Lipide / Grăsimi (total)g9.44
Proteineg27.78
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.121
Fiermg0.96
Fosformg235
Magneziumg26
Manganmg0.01
Potasiumg352
Seleniuµg46.4
Sodiumg59
Zincmg2.62
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg94.4
Vitamina D (D2 + D3)µg0.7
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.7
Vitamina DIU27
Vitamina B1 - Tiaminămg0.665
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.1
Vitamina B12µg0.61
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.376
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg8.165
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg1.075
Vitamina B6mg0.785
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum