Carne de porc maturată, jambon, dezosată, cu conţinut scăzut de sodiu, slabă (aproximativ 5 % grăsime), friptă la cuptor

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de porc maturată, jambon, dezosată, cu conţinut scăzut de sodiu, slabă (aproximativ 5 % grăsime), friptă la cuptor.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Betainămg5.7
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g2.607
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.537
Acizi graşi saturaţi (total)g1.801
Colesterolmg53
Macronutrienți
Apăg67.7
Aport caloric / Energic totalkcal145
Carbohidraţi (total)g1.5
Lipide / Grăsimi (total)g5.5
Proteineg20.9
Minerale
Calciumg8
Cuprumg0.079
Fiermg1.48
Fosformg196
Magneziumg14
Potasiumg287
Seleniuµg19.5
Sodiumg969
Zincmg2.88
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg85
Vitamina D (D2 + D3)µg0.8
Vitamina D3 (cholecalciferol)µg0.8
Vitamina DIU32
Vitamina B1 - Tiaminămg0.75
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.25
Vitamina B12µg0.65
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.2
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg4.02
Vitamina B6mg0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg3
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum