Carne de miel, varietăţi de carne, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de miel, varietăţi de carne, splină, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.295
Acid glutamicg3.082
Alaninăg1.71
Argininăg1.672
Histidinăg0.881
Cistinăg0.339
Valinăg1.727
Prolinăg1.473
Serinăg1.156
Fenilalaninăg1.202
Glicinăg1.719
Triptofang0.292
Treoninăg1.08
Izoleucinăg1.677
Leucinăg2.354
Lizinăg2.049
Metioninăg0.504
Tirozinăg0.771
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.27
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.35
Acizi graşi saturaţi (total)g1.58
Colesterolmg385
Macronutrienți
Apăg66.38
Aport caloric / Energic totalkcal156
Lipide / Grăsimi (total)g4.77
Proteineg26.46
Minerale
Calciumg13
Cuprumg0.139
Fiermg38.67
Fosformg341
Magneziumg21
Manganmg0.062
Potasiumg248
Seleniuµg49.8
Sodiumg58
Zincmg3.94
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.051
Vitamina B12µg5.29
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.316
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg5.868
Vitamina B6mg0.08
Vitamina Cmg26
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg4
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum