Carne de miel, varietăţi de carne şi derivate, ficat, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de miel, varietăţi de carne şi derivate, ficat, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg2.636
Acid glutamicg3.297
Alaninăg1.533
Argininăg1.714
Histidinăg0.718
Cistinăg0.32
Valinăg1.683
Prolinăg1.462
Serinăg1.316
Fenilalaninăg1.365
Glicinăg1.478
Triptofang0.355
Treoninăg1.322
Izoleucinăg1.316
Leucinăg2.497
Lizinăg1.653
Metioninăg0.664
Tirozinăg1.09
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g1.84
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g1.31
Acizi graşi saturaţi (total)g3.41
Colesterolmg501
Macronutrienți
Apăg56.67
Aport caloric / Energic totalkcal220
Carbohidraţi (total)g2.53
Lipide / Grăsimi (total)g8.81
Proteineg30.57
Minerale
Calciumg8
Cuprumg7.074
Fiermg8.28
Fosformg420
Magneziumg22
Manganmg0.52
Potasiumg221
Seleniuµg111.4
Sodiumg56
Zincmg7.89
Vitamine
Retinolµg7491
Vitamina A, IUIU24945
Vitamina A, RAEµg7491
Vitamina B1 - Tiaminămg0.23
Vitamina B12µg76.5
Vitamina B2 - Riboflavinămg4.03
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg12.15
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg3.96
Vitamina B6mg0.49
Vitamina Cmg4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg73
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum