Carne de miel, varietăţi de carne, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Descopera valorile nutriționale pentru Carne de miel, varietăţi de carne, plămâni, gătită, rumenită, apoi fiartă încet.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg1.569
Acid glutamicg2.137
Alaninăg1.253
Argininăg1.196
Histidinăg0.5
Cistinăg0.312
Valinăg1.095
Prolinăg1.269
Serinăg0.793
Fenilalaninăg0.819
Glicinăg1.677
Triptofang0.204
Treoninăg0.731
Izoleucinăg0.628
Leucinăg1.591
Lizinăg1.286
Metioninăg0.359
Tirozinăg0.56
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.8
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.43
Acizi graşi saturaţi (total)g1.06
Colesterolmg284
Macronutrienți
Apăg75.83
Aport caloric / Energic totalkcal113
Lipide / Grăsimi (total)g3.1
Proteineg19.88
Minerale
Calciumg12
Cuprumg0.234
Fiermg4.57
Fosformg188
Magneziumg11
Manganmg0.016
Potasiumg127
Seleniuµg21.1
Sodiumg84
Zincmg1.93
Vitamine
Retinolµg32
Vitamina A, IUIU106
Vitamina A, RAEµg32
Vitamina B1 - Tiaminămg0.034
Vitamina B12µg2.52
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.139
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg2.428
Vitamina B6mg0.06
Vitamina Cmg28
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg8
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum