Cardon (anghinare americană), gătit, fiert, scurs de apă, cu sare

Descopera valorile nutriționale pentru Cardon (anghinare americană), gătit, fiert, scurs de apă, cu sare.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.02
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.044
Acizi graşi saturaţi (total)g0.012
Macronutrienți
Apăg93.46
Aport caloric / Energic totalkcal20
Carbohidraţi (total)g4.74
Fibre (total)g1.7
Lipide / Grăsimi (total)g0.11
Proteineg0.76
Minerale
Calciumg72
Cuprumg0.029
Fiermg0.73
Fosformg23
Magneziumg43
Manganmg0.133
Potasiumg392
Seleniuµg1
Sodiumg412
Zincmg0.18
Vitamine
Vitamina B1 - Tiaminămg0.018
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.031
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.294
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.097
Vitamina B6mg0.042
Vitamina Cmg1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg22
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum