Alimentaţia sugarului, legume, sfeclă, strecurate

Descopera valorile nutriționale pentru Alimentaţia sugarului, legume, sfeclă, strecurate.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Aminoacizi
Acid asparticg0.086
Acid glutamicg0.292
Alaninăg0.054
Argininăg0.03
Histidinăg0.021
Cistinăg0.007
Valinăg0.045
Prolinăg0.027
Serinăg0.043
Fenilalaninăg0.018
Glicinăg0.027
Triptofang0.012
Treoninăg0.032
Izoleucinăg0.038
Leucinăg0.046
Lizinăg0.034
Metioninăg0.01
Tirozinăg0.035
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.019
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.036
Acizi graşi saturaţi (total)g0.016
Macronutrienți
Apăg90.1
Aport caloric / Energic totalkcal34
Carbohidraţi (total)g7.7
Fibre (total)g1.9
Glucide/Zaharuri (total)g6.09
Lipide / Grăsimi (total)g0.1
Proteineg1.3
Minerale
Calciumg14
Cuprumg0.07
Fiermg0.32
Fosformg14
Magneziumg14
Potasiumg182
Seleniuµg0.1
Sodiumg83
Zincmg0.12
Fitonutrienți
Beta carotenµg16
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg4.8
Vitamina A, IUIU27
Vitamina A, RAEµg1
Vitamina B1 - Tiaminămg0.011
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.03
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.043
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.132
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.1
Vitamina B6mg0.024
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg0.2
Vitamina Cmg2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg31
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum