Alimentaţia sugarului, legume, fasole verde şi cartofi

Descopera valorile nutriționale pentru Alimentaţia sugarului, legume, fasole verde şi cartofi.

Înapoi la toate alimentele
NutriențiUnitateValoare / 100g
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total)g0.539
Acizi graşi poli nesaturaţi (total)g0.132
Acizi graşi saturaţi (total)g1.117
Colesterolmg5
Macronutrienți
Apăg86.2
Aport caloric / Energic totalkcal62
Carbohidraţi (total)g9
Fibre (total)g1.4
Fructoză (inclusă în glucide)g0.37
Glucide/Zaharuri (total)g2.35
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide)g0.33
Lactoză (inclusă în glucide)g1.34
Zaharoză (inclusă în glucide)g0.21
Maltoză (inclusă în glucide)g0.1
Lipide / Grăsimi (total)g1.9
Proteineg2.2
Minerale
Calciumg60
Cuprumg0.04
Fiermg0.5
Fosformg61
Magneziumg20
Manganmg0.28
Potasiumg148
Seleniuµg0.7
Sodiumg18
Zincmg0.3
Fitonutrienți
Beta carotenµg28
Luteină + zeaxantinăµg50
Vitamine
Colină (Vitamina B4)mg10
Retinolµg12
Vitamina A, IUIU85
Vitamina A, RAEµg14
Vitamina B1 - Tiaminămg0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol)mg0.08
Vitamina B12µg0.15
Vitamina B2 - Riboflavinămg0.11
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacinămg0.46
Vitamina B5 - Acid pantotenicmg0.286
Vitamina B6mg0.08
Vitamina K (Filochinonă - vit K1)µg1.4
Vitamina Cmg1.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFEµg10
Vezi caloriile alimentelor
Distribuie
Rețete noi
Vrei să încerci o dietă personalizată?
Încearcă acum