Wrap cu Piept de Pui, Sos de Usturoi și Salată Iceberg

Prânz
Pentru 4 persoane
25 minute
Dificultate 2 / 10

Ingrediente

Pentru wrap:
4 tortilla (de grâu sau porumb, după preferință)
600 g piept de pui (fiert, la grătar sau prăjit)
1/2 salată iceberg, tăiată feliuțe
Sare și piper, după gust
Pentru sosul de usturoi:
4 căței de usturoi, pisați
200 g iaurt grecesc (sau smântână)
2 linguri de suc de lămâie
2 linguri de ulei de măsline
Sare și piper, după gust

Valori nutriționale

calorii: ~380kcal
proteine: 38g
carbohidrati: 36g
grasimi: 7g
Wrap cu Piept de Pui, Sos de Usturoi și Salată Iceberg
By stilsanatos.ro
Mod de preparare
Prepararea sosului de usturoi:
Într-un bol, amestecă iaurtul grecesc (sau smântâna) cu usturoiul pisat, sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Condimentează cu sare și piper după gust. Amestecă bine până obții o consistență uniformă. Pune sosul deoparte.
Pregătirea pieptului de pui:
Dacă pieptul de pui nu este deja gătit, condimentează-l cu sare și piper, apoi gătește-l pe grătar sau într-o tigaie, timp de 6-7 minute pe fiecare parte, până devine auriu și bine gătit. Lasă-l să se răcească puțin, apoi taie-l în fâșii subțiri.
Montarea wrap
Așază o tortilla pe o farfurie și adaugă câteva fâșii de piept de pui și salată iceberg tăiată.
Toarnă o lingură sau două din sosul de usturoi deasupra ingredientelor.
Îndoaie marginile tortilei și rulează-o strâns, astfel încât să se formeze un wrap.
Servire:
Taie wrap-urile pe jumătate și servește-le cu restul sosului de usturoi pe lateral pentru un plus de aromă.
Distribuie