Pește la grătar cu legume

Prânz
Pentru 4 persoane
60 minute
Dificultate 3 / 10

Ingrediente

Pește:
800 g pește (somon, dorada sau alt pește la alegere)
Legume:
2 dovlecei medii
1 ardei gras roșu
1 ardei gras galben
1 ceapă roșie
4 roșii cherry
Condimente:
4 linguri de ulei de măsline
1 linguriță sare
1 linguriță piper negru proaspăt măcinat
1 linguriță usturoi pudră
1 linguriță busuioc uscat
1 frunză de dafin
Decor:
Frunze de busuioc proaspăt

Valori nutriționale

calorii: ~250kcal
proteine: 30g
carbohidrati: 15g
grasimi: 10g
Pește la grătar cu legume
By stilsanatos.ro
Mod de preparare
Pregătirea ingredientelor:
Curăță legumele și taie-le în felii sau rondele.
Dar peștele este curățat și pregătit pentru grătar.
Marinarea peștelui:
Într-un bol, amestecă uleiul de măsline, sarea, piperul, usturoiul pudră și busuiocul.
Îmbăiază peștele în marinată pentru aproximativ 30 de minute.
Prepararea legumelor:
Pune legumele pe grătar, la foc mediu, și gătește-le timp de 10-15 minute, întorcându-le din când în când.
Gătirea peștelui:
Pe grătarul preîncălzit, adaugă peștele și gătește-l aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, până devine auriu și se desface ușor.
Servirea:
Servește peștele la grătar cu legumele gătite și decorează cu frunze de busuioc proaspăt.
Distribuie
Articole