Pască fără Aluat

Desert
Pentru 8 persoane
60 minute
Dificultate 2 / 10

Ingrediente

500 g brânză de vaci
200 g zahăr
4 ouă
100 g smântână
50 g griș
50 g stafide
1 plic zahăr vanilat
1 linguriță coajă rasă de lămâie
1 praf de sare
unt pentru uns tava

Valori nutriționale

calorii: ~250kcal
proteine: 8g
carbohidrati: 30g
grasimi: 10g
Pască fără Aluat
By stilsanatos.ro
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la 180°C și unge o tavă rotundă cu unt.
Într-un bol mare, amestecă brânza de vaci cu zahărul, ouăle, smântâna, grișul, zahărul vanilat, coaja rasă de lămâie și sarea, până obții o compoziție omogenă.
Adaugă stafidele și amestecă ușor pentru a le încorpora uniform.
Toarnă compoziția în tava pregătită și nivelează suprafața.
Introdu tava în cuptorul preîncălzit și coace pasca pentru 50-60 de minute, până capătă o culoare aurie și este fermă la atingere.
Lasă pasca să se răcească în tavă, apoi scoate-o pe un platou și servește.
Distribuie
Articole