Salată de roșii

Mic-dejun
Pentru 4 persoane
15 minute
Dificultate 2 / 10

Ingrediente

Ingrediente principale:
4 roșii mari, bine coapte
1 castravete
1 ceapă roșie mică
100 g brânză feta sau brânză de vaci
Frunze de busuioc proaspăt
Lichide și condimente:
3 linguri ulei de măsline
2 linguri oțet balsamic
1 linguriță sare
1 linguriță piper negru măcinat

Valori nutriționale

calorii: ~150kcal
proteine: 6g
carbohidrati: 10g
grasimi: 12g
Salată de roșii
By stilsanatos.ro
Mod de preparare
Pregătirea ingredientelor:
Spală roșiile, castravetele și frunzele de busuioc.
Taie roșiile în felii sau cuburi, castravetele în rondele și ceapa roșie în felii subțiri.
Asamblarea salatei:
Într-un bol mare, combină roșiile, castravetele și ceapa roșie.
Adaugă brânza feta sfărâmată și frunzele de busuioc pentru un plus de aromă.
Dressing:
Într-un bol mic, amestecă uleiul de măsline, oțetul balsamic, sarea și piperul.
Toarnă dressingul peste salată și amestecă ușor pentru a combina ingredientele.
Servirea:
Servește salata imediat, ca aperitiv sau ca garnitură la mesele principale.
Distribuie
Articole