Ouă Umplute

Mic-dejun
Pentru 6 persoane
30 minute
Dificultate 2 / 10

Ingrediente

6 ouă
150 g pateu de pui (preferabil de casă sau de calitate)
2 linguri maioneză
1 linguriță muștar (opțional)
1/2 ceapă mică, tocată fin (opțional)
Sare și piper după gust
Paprika sau pătrunjel pentru decor (opțional)

Valori nutriționale

calorii: ~120kcal
proteine: 7g
carbohidrati: 1g
grasimi: 10g
Ouă Umplute
By stilsanatos.ro
Mod de preparare
Pune ouăle într-o oală cu apă rece și fierbe-le timp de 8-10 minute, până devin tari. După ce s-au fiert, lasă-le să se răcească în apă rece, apoi curăță-le de coajă.
Taie ouăle fierte pe jumătate pe lung, scoate galbenușurile și pune-le într-un bol. Adaugă pateul de pui, maioneza, muștarul (dacă folosești), ceapa tocată (dacă dorești) și amestecă bine până obții o pastă fină. Potrivește de sare și piper după gust.
Umple fiecare jumătate de ou cu amestecul de pateu și galbenuș. Poți folosi o linguriță sau un posh de patiserie pentru a le umple uniform.
Pentru un aspect mai atractiv, presară paprika sau decorează cu pătrunjel verde tocat.
Servește ouăle umplute ca aperitiv rece.
Distribuie